Observatori de Gènere Metropolità (felicitats Lucía i Núria)

Companyes i companys,

El divendres 11 de març al Consell Comarcal del Baix Llobregat la Lucía López, responsable de l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat, i la Núria García, tècnica de l'Observatori van presentar l'Observatori de Gènere Metropolità i van explicar quina és la seva missió, quin tipus de dades recull i quines dades caldria obtenir per poder fer una anàlisi acurada de la situació de les dones.

OBLIGATORI visitar la visualització en MS Power BI que han construït, i que els que vau fer el curs de Power BI el febrer ja vàreu veure una mica.

Felicito a la Lucía i la Núria per la feina feta en monitoritzar dades socioeconòmiques desagregades per gènere, i les convido a compartir el projecte a la propera reunió de la Xarxa.

2
Etiquetes:
gènere, Desigualtat
1
Temes:
Presentacions

1 comentari

García Saladrigas, Núria

Moltes gràcies Pep! 

La visualització de dades l'actualitzem periodicament per a tal de tenir les dades més actuals possibles. També cal dir que vam crear el PowerBI abans del curs, així que esperem anar-lo millorant a mesura que poguem incorporar nova informació.

Us animo a consultar-lo i fer-nos arribar qualsevol crítica constructiva o informació que hi poguem incorporar sempre des de la perspectiva del gènere.

Una salutació,