EL CONSELL COMARCAL DEL BARCELONÈS EDITA UN NOU EXEMPLAR DE LA COL·LECCIÓ QUADERNS SOCIOECONÒMICS DEL BARCELONÈS

El Consell Comarcal del Barcelonès ha editat l’exemplar número 13 de la col·lecció Quaderns Socioeconòmics del Barcelonès que es titula “Indústria i investigació, factors clau d’un nou model de creixement”. Aquesta publicació recull les ponències presentades al XIIè Seminari de l’Observatori del Barcelonès Nord realitzat el passat 25 de novembre de 2014, que han estat reelaborades a efectes de la seva publicació.

Hi trobareu les ponències:

  • El paper de la indústria davant el necessari canvi de model de l’economia espanyola. Antón Costas, president del Cercle d’Economia.
  • L’estratègia UE 2020 i la sortida de la crisi. Reptes i metes per al Barcelonès Nord. Eduard Jiménez, economista i consultor en polítiques públiques.
  • Eix del coneixement Besòs-Marina. Alimentació i indústries de la salut. Barcelonès Nord-Baix Maresme. Màrius Rubiralta, director del Campus de l’Alimentació de la UB. Lluís Tort, vicerector de Projectes Estratègics i Planificació de la UAB i Manel Puig, director científic de la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol.

Exemplar accessible a:

http://pacte.barcelones.cat/ca/1012/Altres-documents