Xerrada en streaming: Los datos abiertos con perspectiva de género: sí o sí (Instituto Canario de Estadística, 28/06/2022 12.00h)

El Govern de Canàries, dins de la "Semana Administración abierta", ofereix una serè de xerrades en streaming. Una d'interessant és farà demà dimarts a les 12.00h: Los datos abiertos con perspectiva de género: sí o sí, en què hi participarà n'Alberto González Yanes, Cap del Servei d'estadístiques econòmiques i coordinador de gestió de dades del Instituto Canario de Estadística (ISTAC). Per qui no el conegui, recomano que el segueixi per Twitter (@algoya_dat). Té el cap molt ben moblat i sempre fa aportacions constructives, a més de ser un dels impulsors de l'EPA-reg que proporcionarà, per a les Illes Canàries, informació similar a la de la EPA però fins a una escala territorial de quadrícules territorials de 250x250 metres! De fet, ja ofereixen dades deomogràfiques a aquesta escala territorial.

Està en cartera poder fer un webseminar amb ell per a que ens expliqui en primera persona els resultats d'aquest projecte.

Canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZFgkpE3Vhku7QuflF_zBzg/videos?view=57

2
Etiquetes:
gènere, Presentacions
1
Temes:
Presentacions

2 comentaris

Consegal i Coderch, Alícia

Justament aquesta sessió penso que no la fan online....m'he connectat i acaben de començar el webinar 3....

Canals, Pep

Sí, és el que estic veient. Llàstima!

Preguntaré a l'organització si publicaran el vídeo d'aquesta sessió.