Inserció laboral de la FP: qui no hi és no hi és comptat...

La nota de premsa de la presentació de l’edició de 2013 de l’Estudi d’Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals remarca el potencial d’ocupabilitat de la FP destacant en titulars la dada que “un 16,56% dels graduats d’ensenyaments professionals cerquen feina, mentre que a Catalunya la taxa global d’atur és del 25,53% i del 52,71% entre els joves d’entre 16 i 24 anys”. Sense posar en qüestió aquestes dades, les xifres s'obren a un tractament que matisa automatismes metodoògics i interpretatius: o com diu la dita "a la taula d'en Bernat qui no hi és, no hi és comptat". Vegeu l'article complet a  ESPURNES

2 comentaris

Consegal i Coderch, Alícia

Gràcies, Santi.

Molt interessant.

Membre inactiu

És que fent els números així, si es compara els recents titulats de FP amb els de Batxillerat, resultarà que tenen més bona inserció els de batxillerat, perquè  al estar gairebé tots estudiant, pràcticament no n'hi cap que es trobi en la situació de "buscant feina" que és la que ells assimilen a la situació d'atur...En fi!