Primers resultats del Cens de Població i Habitatges 2021

Ahir es van publicar els primers resultats del Cens de Població i Habitatges 2021 referits a les principals variables de població. Recordareu que aquest Cens és especialment rellevant perquè tal i com ens va explicar n'Antonio Argüeso Jiménez, Director General d’Estadístiques de la Població de l’INE i coordinador del Cens de població i habitatge 2021 a la jornada del XXII Dia de l'Estadística de Catalunya, aquest Cens s'ha construït a partir de la combinació de desenes de registres administratius, sense enquestar cap llar. A més, el Cens passa a tenir una periodicitat anual i no decennal.

La resta de variables sobre població es publicaran el febrer del 2023 i les dades de llars i habitatges el juny del 2023.

Dades del Cens 2021 al web de l'INE

Nota de premsa