Nou Cens de polígons d'activitat econòmica (SIPAE)

Benvolgudes i benvolguts,

Molt em complau comunicar-vos que ja podeu consultar l'informe presentat el passat 26 de març:

Els polígons d’activitat econòmica de la demarcació de BarcelonaExplotació de les dades del Sistema d’Informació de Polígons d’Activitat Econòmica (SIPAE)

L’informe presenta les característiques dels polígons situats en cadascuna de les dotze comarques barcelonines, i es compara amb la informació dels polígons catalans. L’informe inclou 30 rànquings amb la posició i el valor de les quaranta-dues comarques catalanes en cadascun dels àmbits mesurats, i 30 mapes temàtics amb la distribució d’aquests valors a les comarques barcelonines.

L’informe també inclou una aproximació a la situació dels polígons de la demarcació i repassa el ventall de recursos, tècnics i econòmics, que la Diputació de Barcelona ha destinat als ens locals en la seva tasca de millora dels polígons d’activitat econòmica.

En l’informe s’analitza la informació resultant del nou SIPAE disponible a 15 de febrer de 2019. Concretament es presenta informació de 804 polígons situats en les comarques barcelonines, el 93,2% dels polígons reals de la demarcació de Barcelona, i es compara amb la informació de 1.424 polígons de Catalunya, el 92,9% dels polígons catalans. Aquests elevats percentatges de resposta d’informació permeten fer una anàlisi exhaustiva i territorialitzada de la realitat dels polígons a la demarcació de Barcelona. S’espera que aquests percentatges augmentin a mesura que els ajuntaments que encara no han aportat informació dels seus polígons la vagin comunicant. Això pot comportar petites variacions en alguns dels valors mesurats i en l’ordre que ocupen les comarques en alguns dels àmbits. En aquest sentit, amb posterioritat a la realització d’aquest informe s’ha incorporat a la base de dades la informació dels polígons de Cornellà de Llobregat (4 polígons, 130 ha, 731 parcel·les), i de La Roca del Vallès (6 polígons, 159 ha, 139 parcel·les).

Vegeu l’informe en aquest enllaç.

2
Etiquetes:
Cens de polígons, SIPAE
1
Temes:
Publicacions

2 comentaris

Membre inactiu

Gràcies!

Salutacions

Muñoz Torrent, Xavier

Felicitats Pep per l'explotació.