Difusió XODEL (article butlletí e-economies locals)

-Article de la secció A fons del butlletí electrònic e-economies locals nº 8

-Presentació de l'observació socioeconòmica i de la XODEL al Taller sobre polítiques de promoció econòmica local: Discussió i anàlisi d'experiències organitzat per la Càtedra d'Economia Local i Regional de la Universitat Rovira i Virgili el dia 15 de desembre de 2014 a l'Ajuntament de l'Ampolla (nota de premsa al Diari de la Diputació).

-Nota de premsa el Diari de la Diputació

-Nota al web de REDEL (Red de Entidades para el Desarrollo Local)

-Entrevista de la Xarxa de comunicació local  a l'Oriol Estela, cap de l'OTEDE, per parlar de la XODEL i el seu 20è aniversari. La peça és retransmesa per diferents ràdios locals integrants de la Xarxa. Arxiu mp3 adjuntat

-Article Observatoris econòmics: 20 anys mirant pel desenvolupament local al diari empresarial Via Empresa

1
Fitxers adjunts:
2
Etiquetes:
XODEL, Jornada XODEL
1
Temes:
General