Informe territorial de la província de Barcelona 2013

Accediu a l'Informe Territorial de la província de Barcelona 2013publicació elaborada conjuntament entre l'equip tècnic de l'OTEDE de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local i el Gabinet d'Estudis Econòmics i Infraestructures de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

L'Informe s’estructura en un primer apartat centrat en l'anàlisi provincial, què inclou l'estimació del PIB d'aquesta demarcació per als anys 2011-2012, un segon amb l’anàlisi de cadascuna de les onze comarques barcelonines complementades amb articles sobre projectes rellevants i un tercer amb monografies que, en aquesta onzena edició, tracten sobre les economies locals de la província de Barcelona, l’impacte de la crisi i les seves vocacions productives la primera, i sobre el mercat laboral i la situació familiar durant la crisi la segona.

L'Informe es troba disponible en aquest enllaç.