Publicació de l'informe Les realitats juvenils al Maresme 2014

Bon dia,

us comunico que ja hem publicat l'informe de Les realitats juvenils al Maresme 2014, fruit del treball realitzat al llarg de l'any 2014 per l'Observatori de Desenvolupament Local del Maresme en col·laboració amb el Servei Comarcal de Joventut del Maresme.

L'objectiu de l'informe és posar a l'abast dels responsables tècnics i polítics que dissenyen i planifiquen polítiques adreçades a joves, una eina que els permeti aprofundir en el coneixement de la situació dels joves dels seus municipis i de la comarca del Maresme, des d'una aproximació estadística a nivell local, alhora que reflexionar sobre aquells aspectes que, ja sigui per comparació amb el territori més proper, o bé, per l'evolució del propi municipi, puguin suggerir i posar de manifest situacions a les quals cal parar atenció des de l'òptica dels serveis públics locals que s'adrecen als joves.

L'Informe va ser presentat en el Plenari de Professionals de Joventutdel Maresme el passat 27 de febrer.

Si voleu consultar l'informe seguiu aquesta adreça http://www.ccmaresme.cat/ARXIUS/2015/PROMOECO/OBSERVATORI/RealitatsJuvenils2014.pdf

Si voleu accedir a la primera nota de premsa en relació a l'informe seguiu aquest enllaç http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=10921