Novetat! Catàleg de productes i serveis de la XODEL 2020

En el Catàleg de productes i serveis de la XODEL 2020 trobareu, de forma ordenada, la producció que realitza cadascun dels observatoris de la Xarxa: nom producte o servei, descripció, periodicitat, any inici, format, destinataris i enllaç.

Els observatoris han adaptat ràpidament els seus catàlegs de productes i serveis a les noves necessitats d’informació dels ens locals davant de la crisi derivada de la COVID-19. Així, a partir de mitjans de març han incorporat nous productes, no previstos inicialment, per tal de donar resposta a les noves necessitats de coneixement.

El 2020 els 20 observatoris de la Xarxa ofereixen 296 productes i serveis: 32 mensuals, 36 trimestrals, 10 semestrals, 138 anuals, 30 permanents, 44 monogràfics i 20 serveis de consultes. A més, els Observatoris participen en grups de recerca de la XODEL; organitzen i participen en cursos de formació, jornades, tallers i seminaris; ofereixen assistència i suport tècnic; coordinen estudis; col·laboren amb altres àrees i entitats; participen en tribunals de selecció; participen en xarxes; publiquen articles en premsa; gestionen xarxes socials; gestionen fons documentals; etc.

Hi ha disponibles els catàlegs des de l'any 2011.

1
Categories:
General

6 comentaris

Sala, Judit

Observatori del Moianès tot ok. Moltes gràcies

López, Lucía

Per l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat validada i correcta.
 

Muñoz Torrent, Xavier

Per a nosaltres OK

Ortega Rivera, Enrique

Per l'Observatori comarcal del Vallès Occidental també OK, Gràcies!
 

Pastor, Carles

Per l'Observatori del Berguedà OK. Gràcies.

Raventós Esteve, Montse

Per l'Observatori de la Mancomunitat Penedès Garraf OK. 

Moltes gràcies!!