Novetat! Catàleg de productes i serveis de la XODEL 2021

En el Catàleg de productes i serveis de la XODEL 2021 trobareu, de forma ordenada, la producció que realitza cadascun dels observatoris de la Xarxa: nom del producte o servei, descripció, periodicitat, any d'inici, format, destinataris i enllaç.

Els observatoris han adaptat ràpidament els seus catàlegs de productes i serveis a les noves necessitats d’informació dels ens locals davant de la crisi derivada de la COVID-19 incorporat nous productes, no previstos inicialment.

El 2021 els 21 observatoris de la Xarxa ofereixen 310 productes i serveis: 43 mensuals, 38 trimestrals, 10 semestrals, 131 anuals, 33 permanents, 55 monogràfics i 21 serveis de consultes. A més, els Observatoris participen en grups de recerca de la XODEL; organitzen i participen en cursos de formació, jornades, tallers i seminaris; ofereixen assistència i suport tècnic; coordinen estudis; col·laboren amb altres àrees i entitats; participen en tribunals de selecció; participen en xarxes; publiquen articles en premsa; gestionen xarxes socials; gestionen fons documentals; etc.

Hi ha disponibles els catàlegs des de l'any 2011.

1
Categories:
General

6 comentaris

Sala, Judit

Observatori del Moianès tot ok. Moltes gràcies

López, Lucía

Per l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat validada i correcta.
 

Muñoz Torrent, Xavier

Per a nosaltres OK

Ortega Rivera, Enrique

Per l'Observatori comarcal del Vallès Occidental també OK, Gràcies!
 

Pastor, Carles

Per l'Observatori del Berguedà OK. Gràcies.

Membre inactiu

Per l'Observatori de la Mancomunitat Penedès Garraf OK. 

Moltes gràcies!!