Felicitats Lucía i Rubén!

Bon dia a tothom,

En nom meu i del Carlos Pardo, Gerard Reverté i Jordi Boixader vull felicitar públicament la Lucía i en Rubén per l’anàlisi dels components de creixement del Baix Llobregat seguint la metodologia de l’estudi Els components del creixement a les economies locals de la província de Barcelona. Anàlisi shift-share. Sempre reconforta veure que la feina i temps dedicat en realitzar aquesta mena d’estudis té resultats.

Us animem a adaptar aquest anàlisi als vostres territoris. De fet, en Carlos Pardo també ho ha fet per Barberà del Vallès.

Si algú més ha fet o està fent aquesta mena d’anàlisi que ho comuniqui a la resta, si us plau. No cal que recordi que us respondrem qualsevol dubte metodològic, de contingut... que necessiteu.

Darrera resposta: Joan Domingo 04/04/2016 - 15:34

2 comentaris

Domingo, Joan

Gràcies Josep Ma, però tot el mèrit és dels autors de l'estudi :) En tot cas, espero que n'ajudi a la difusió dels resultats.
 

Canals, Pep

Afegeixo a les felicitacions en Joan Domingo, de l'Observatori de l'Anoia, que ha utilitzat dades i gràfics de l'informe Els components del creixement... per l'Informe Econòmic de l'Anoia 2015.