Estadístiques de turisme 2015. Barcelona: ciutat i entorn

S'acaba de publicar Estadístiques de turisme 2015. Barcelona: ciutat i entorn que recull les principals dades de l’activitat turística. Per segon any consecutiu aquesta publicació s’edita conjuntament entre l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Consorci Turisme de Barcelona.

Enguany, per primera vegada, la publicació integra les dades de la ciutat de Barcelona i les de l’entorn en taules unificades que inclouen informació de la ciutat i del conjunt de la Destinació (provincia de Barcelona).

La publicació, en pdf navegable i en 3 idiomes, està dividida en 10 apartats:

1. INFORMACIÓ GENERAL

2. CARACTERÍSTIQUES DE LA DEMANDA 

3. OFERTA D’ALLOTJAMENT

4. PERFIL DEL TURISTA 

5. VALORACIÓ DEL TURISTA

6. TURISME DE REUNIONS A BARCELONA 

7. PRODUCTES I SERVEIS 

8. VISITANTS ALS PRINCIPALS LLOCS D’INTERÈS 

9.AEROPORT, PORT (CREUERS) I AVE 

10. POSICIONAMENT

2
Etiquetes:
turisme, Indicadors
1
Temes:
Publicacions