Tallers d’economia social i solidària I. Les pràctiques econòmiques

L'Oficina Tècnica d'Estratègies per al Desenvolupament Econòmic realitzarà del 3 al 21 de març Taller "Les pràctiques econòmiques", amb caràcter semipresencial. Amb el taller es pretén transcendir el fet econòmic com allò que va més enllà del monetarisme i la instrumentalització de les relacions humanes per prendre consciència de la capacitat de les persones per intervenir en l'economia des de la quotidianitat, amb les capacitats i recursos, des d'una concepció diferent del relacionar-nos i del valor que donem al que fem i al que oferim. Per tant, tracta la reapropiació de les capacitats, recursos personals i accions per aconseguir una economia que posi el valor en les persones i la sostenibilitat dels ecosistemes que permeten la vida.

Podeu consultar el programa al document que s'adjunta.         

Més informació del taller a http://aplicacions.diba.cat/gestforma/publico/detalleedicion.jsp?idapr=&...

Inscripcions: http://aplicacions.diba.cat/gestforma/login.jsp