Notícies

Vídeos de la XODEL (30è aniversari)

Ja tenim publicats els tres vídeos que es van projectar el dia 9 de juliol a la jornada de celebració del 30è aniversari de la XODEL. Podeu activar els subtítols en català i castellà. També els teniu enllaçats al menú principal d'aquesta comunitat virtual. Difoneu-los, inseriu-los, utilitzeu-los, etc. on considereu!

Observatoris: generadors de coneixement socioeconòmic local

Acte de celebració del trentè aniversari de la Xarxa d’Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL)

Benvolgutes i benvolgudes, ens veiem demà!

Sigueu puntuals! L'acte comença a les 09:30h, arribeu abans per fer la recepció. Tot i que s'aniran acumulant endarreriments, he de procurar que siguin el mínim :-)

Fins demà!

1

Presentació Observatorio Trimestral del Mercado de Trabajo 2024-T1 (Fedea)

Vídeo de la presentació del Observatorio Trimestral del Mercado de Trabajo 2024-T1 elaborat per FEDEA i BBVA Research, celebrada ahir dilluns, 27/05.

Jornada sobre les Agendes Urbanes Locals i la Nova Bauhaus Europea (16 i 17 d'abril de 2024)

El proper dimarts, 16 i dimecres, 17 se celebra una jornada a Santa Coloma de Gramenet sobre les Agendes Urbanes Locals i la Nova Bauhaus Europea. El company Ramon Culleré hi participa el dimecres, 17 parlant sobre sistemes d'avaluació i seguiment de l'Agenda urbana local.

Més informació: https://paisajetransversal.org/2024/04/de-europa-al-barrio-santa-coloma-de-gramenet-nueva-bauhaus-europea-agendas-urbanas-locales/

Enquesta del Centre d'anàlisi de serveis municipals per a la cohesió territorial

Els companys que gestionen el Centre d'anàlisi de serveis municipals per a la cohesió territorial ens demanen d'omplir una breu enquesta després d'haver consultat l'eina web.

On pots llogar?

Interessant visor d'accessibiltat a l'habitatge de lloguer desenvolupat er Kiko Llaneras i el seu equip. Indica els teus ingressos, el % que dedicaràs al lloguer i els m2 de l'habitatge que busques i et mostra els carrers amb habitatges disponibles al teu perfil.

Elaborat amb dades del Ministeri d'Habitatge i Agenda Urbana a partir de l'IRPF dels propietaris declarats l'any 2022. Reflexen tots els lloguers declarats, que després s'agreguen en 23.000 veïnats.

Indicadors d’Igualtat de Gènere a Catalunya 2023

Ahir dilluns, 4 de març es va presentar l'informe "Indicadors d’igualtat de gènere a Catalunya de 2023", elaborat per l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Comerç de Barcelona.

Informe

Presentació