Notícies

Enquesta del Centre d'anàlisi de serveis municipals per a la cohesió territorial

Els companys que gestionen el Centre d'anàlisi de serveis municipals per a la cohesió territorial ens demanen d'omplir una breu enquesta després d'haver consultat l'eina web.

On pots llogar?

Interessant visor d'accessibiltat a l'habitatge de lloguer desenvolupat er Kiko Llaneras i el seu equip. Indica els teus ingressos, el % que dedicaràs al lloguer i els m2 de l'habitatge que busques i et mostra els carrers amb habitatges disponibles al teu perfil.

Elaborat amb dades del Ministeri d'Habitatge i Agenda Urbana a partir de l'IRPF dels propietaris declarats l'any 2022. Reflexen tots els lloguers declarats, que després s'agreguen en 23.000 veïnats.

Indicadors d’Igualtat de Gènere a Catalunya 2023

Ahir dilluns, 4 de març es va presentar l'informe "Indicadors d’igualtat de gènere a Catalunya de 2023", elaborat per l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Comerç de Barcelona.

Informe

Presentació

Com ho fa l’Administració per governar les dades en temps d’IA?

Conversa amb la Karina Gibert és catedràtica, enginyera informàtica especialista en IA, directora del Centre de Recerca en Ciència de Dades Intel·ligents i Intel·ligència Artificial de la UPC i Degana del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya. És una de les vocals del Comitè d'Ètica de les Dades i assessora a la UE en l’àmbit de l’ètica i la IA.

Vídeo (18'46'')

Enquesta de condicions de vida. 2023

L'Idescat va publicar ahir els resultats de l'ECV 2023.

Vídeo de la jornada 'El Govern de les Dades a la Generalitat de Catalunya'

Bon dia,

El passat divendres, 19 de febrer l’Àrea de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya va celebrar la jornada 'El Govern de les Dades a la Generalitat de Catalunya'. Molt recomanable visualitzar-la si esteu interessats en conèixer quina és l’estratègia i la feina feta fins ara per la Generalitat en la governança de dades, especialment la presentació de na Núria Espuny.

Conferència: "La Intel·ligència Artificial i els biaixos de gènere en el mercat de treball" (Càtedra Barcelona-UPF)

Nova conferència de la Càtedra Barcelona - UPF de Política Econòmica Local sobre IA: "La Intel·ligència Artificial i els biaixos de gènere en el mercat de treball"

Data: 6 de març de 2024

Hora: 12.00 a 13:30 h

Lloc: Auditori Mercè Rodoreda del Campus de la Ciutadella de la UPF.

Actualització del MesuraDEL

Bon dia,

Acord per accés conjunt a les bases de dades de l'INE, AEAT, Seguretat Social, Banc d'Espanya i SEPE

L'acord estarà operatiu durant el primer trimestre de 2024.

Accés a investigadors que que realitzin treballs científics d'interès públic, a través de sol·licitud.

Vegeu la nota de premsa.

Avui! Presentació de la nova versió del BI MesuraDEL (dimecres, 14/02 de 12:30 a 13:30 h)

Recordeu que demà dimecres, 14 de febrer presentem la nova versió del BI MesuraDEL. Us recomano que hi assistiu, en aquesta evolució disposem d'una eina molt potent!